Varovanje zasebnosti

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 94/2007). Zbrane osebne podatke bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta ter v namene, za katere jih bodo posredovali uporabniki spletnega mesta.
Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali v druge namene ter jih brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta ne bomo razkrili tretjim nepooblaščenim osebam.
Upoštevali in izvajali bomo vsa zakonska določila, ki se nanašajo na varovanje osebnih podatkov, da posredovane osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Omejitev odgovornosti

Spletno mesto www.scanmenu.si je vzpostavljeno z namenom ponuditi VITRUALNI MENU za gostince in QR kode za ostale storitve in nastanitvene objekte.
Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja in družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in popolnost objavljenih podatkov ali za kakršno koli škodo, ki bi bila uporabniku spletnega mesta povzročena kot posledica uporabe objavljenih informacij. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.
Z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta bomo skušali zagotavljati točnost in ažurnost podatkov, vendar ne jamčimo in ne prevzemamo odgovornosti za njihovo točnost ter celovitost.
Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin spletnih strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

SCAN MENU se lahko uporablja le v skladu z veljavno zakonodajo. Pošiljanje ali distribucija vsebine, ki bi kršila veljavno slovensko zakonodajo ali zakonodajo drugih držav je prepovedana. Prepovedano je razpošiljanje žaljivih, sovražnih ali nelegalnih vsebin. Naročnik se zavezuje, da v celoti prevzema kakršnokoli odgovornost za vsebino, ki je prikazana preko SCAN MENU, ki jih je izdelal futuro. znamka podjetja INITIO d.o.o.

Naročnik si z nakupom ne lasti programske opreme, ki poganja delovanje storitve. Prav tako ni dovoljeno deliti dostopnih podatkov s tretjimi osebami.
Izvajalec storitve ni odgovoren za dejanja, ki jih izvaja uporabnik s pomočjo spletne strani. Izvajalec prav tako ni odgovoren za točnost predstavljenih podatkov ter vsebine, posredovane prejemnikom preko spletne strani. Pod nobenim pogojem izvajalec storitve ali njegovi podizvajalci oz. ponudniki storitev, ki omogočajo delovanje spletne strani in zaposleni niso odgovorni za kakršnokoli škodo, ki bi nastala kot posledica ravnanj naročnika na izdelani spletni strani.
Izvajalec ne prevzema odgovornosti za izgube podatkov, ki so bile posledice naročnikovega ravnanja.

Izvajalec zagotavlja, da je kot dober strokovnjak svoje storitve opravil brezhibno ter da bo storitev delovala neprekinjeno ali brez morebitnih napak, razen tistih, na katere ne more vplivati.

 

Avtorske pravice

Copyright
”QR Code”
je registrirana blagovna znamka podjetja DENSO WAVE INCORPORATED.
Izvedba copyright © 2020  INITIO, d.o.o.
Vse pravice pridržane.

Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.
Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Ekskluzivni zastopnik

OPTIMAPLUS  d.o.o.
Alpska cesta 62
4248 Lesce

Koncept, oblikovanje in izdelava

futuro.

www.futuro.si
matej@futuro.si

LASTNIK SCAN MENU
© INITIO, spletne storitve d.o.o.
matej@initio.si